sábado, 18 de octubre de 2008

Ara sí


Després d'un període de canvis personals i professionals que ho he d'explicar aquí, vaig decidir fer un viatge a Brusel·les en visita a uns amics. Explico açò perquè ha arribat el moment de tornar a l'acció i ho faig atacant on més mal fa, a la butxaca.

Brusel·les és la capital de la CEE

com ja sabeu. Doncs em va sorprendre veure a un dels principals barris de la ciutat- al sud de la Grande Place un cúmul de cartells com aquest de la imatge (Als grans mals grans remeis, sortim de la zona Euro) i em vaig preguntar que passaria si un país com Bélgica abandonés l'euro? és realment l'€uro el causant de tots els nostres mals? ens beneficia la unitat monetaria?

Per fortuna crec que aquesta proposició no prosperarà en un futur immediat a no ser que el cas de Fortis es repeteixi aviat i es generalitze.

per cert no és la primera vegada que Bélgica fa trontollar la UE, també s'han sentit rumors de divisió entre Flandes i Valònia i van estar messos sense president; clar que tenint al senyor Leterme quasi millor estar sense ningú (opinió personal i transferible). Rumors des de Brusel·les que s'agraven en una situació de crisi econòmica i social generalitzada al país.

El pròxim post serà més proper

No hay comentarios: