sábado, 15 de noviembre de 2008

400 persones demanen a Vinaròs la dimissió de Font de Mora


El passat dilluns 400 persones es van manifestar a Vinarós demanant la dimissió del Conseller d'educació Font de Mora. La Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic va convocar el passat dilluns manifestacions al llarg de tota la Comunitat per demanar al president de la Generalitat Francisco Camps que "pare la locura d'impartir l'Educació pel la Ciutadania en anglès".
A més de Vinaròs es van fer concentracions comarcals a la plaça de l'ajuntament d'Elx, Elda, Villena, Torrent, Gandia, Benidorm, Alzira, Vila-Real, Xàtiva, Ontinyent, Alcoi, Torrevella, La Vall d'Úxó, Dénia, Port de Sangunt. A Castelló la concentració es farà davant de la Casa dels Caragols, A Alacant davant de la Casa de les Bruixes i a València davant del Palau de la Generalitat.
La mateixa Plataforma, formada per sindicats d'estudiants, mestres i assocaicions de pares i mares d'alumnes, ja va concentrar-se els dies 16 i 20 d'octubre a València, Castelló i Alacant aconseguint reunir aproximadament 30.000 persones.
A més tenen previstes més reivindicacions el dia 29 amb una manifestació general el proper dia 29 a la Plaça Sant Agustí de València.

No hay comentarios: