domingo, 30 de noviembre de 2008

Al menys 40.000 persones demanen a València la dimissió de Font de Mora

Entre 80.000 i 100.000 persones segons els organitzadors, 40.000 segons la Policía Nacional i 14.000 segons la policia autonòmica es van manifestar ahir a València en contra de la política educativa del Consell.
Tot i els anuncis d'aumentar els sous dels directors escolars i la moratòria presentada recentment pel conseller d'educació; i a pesar del fred i el vent, milers de persones es van manifestar ahir al centre de València per demanar que s'impartisca l'Educació per la Ciutadania com una assignatura més baix el lema "Amb aquesta dimissió, Font de Mora dimissió".
Canal 9 per la seua part la tilda de fracàs en comptar "només" 12.000 manifestants i afirma que els comerciants es queixen de que "la manifestació coincideix amb el primer dia de la campanya de Nadal, la qual cosa els perjudica".
El diari Levante-El Mercantil Valenciana xifra en 50.000 el nombre de manifestants i diu que es tracta de la manifestació més multitudinària a València en 6 anys ( desprès de les que es van fer en contra de l'intervenció a Iraq).

No hay comentarios: