sábado, 13 de diciembre de 2008

Camps beatifica a Carlos Fabra


Amb un suport de gairebé el 99% dels vots Carlos Fabra va ser reelegit com a president del PP a la província de Castelló. L'acte celebrat a Penícola va comptar amb els polítics del Consell va confirmar el polémic polític com a màxim dirigent a Castelló, encara que ell assegura que aquesta sera la seua "última travesía" .
Pel que fa les causes pendents que té amb la justícia des de fa cinc anys, el president assegura que "Durante cinco años he soportado toda clase de acusaciones y descalificaciones por parte de la izquierda. Videos, fotomontajes, páginas web, blogs, carteles, pancartas... cualquier esfuerzo era poco para insultarme a mí ya mi familia. Sin respetar ningún principio democrático o de ética política" A més afirma que "En la caza de mi persona ha valido todo, barra libre para las mentiras" y "he sido objeto de risas, incluso de burlas por parte de responsables políticos"
Per la seua banda el president de la Generalitat,Francisco Camps, va afirmar que "Castellón es la esencia del buen hacer de los políticos del Partido Popular"per a concluir dient que "hemos venido aquí, fundamentalmente a votar y a aplaudir a Carlos Fabra" i va apelar a la seua (de Fabra)autoritat moral.
Com a homenatge es va batejar com a "Hotel Don Carlos de Peñícola" el hotel situat tocant del Palau de Fires i Congressos.

No hay comentarios: