lunes, 1 de diciembre de 2008

300 llauradors castellonencs es manifesten a les portes de la Conselleria d'Agricultura


Aquest matí a les 11 estaven convocats a la porta de la Conselleria d'Agricultura els llauradors castellonencs.
Des de la Unió de Llauradors denuncien el colapse que està patint el sector, i no només el citrícola. Així el president de la Unió, Josep Botella, afirmava que aquest colapse afecta a tots els sectors de l'agricultura valenciana: els cítrics, el vinícola, ramaderia porcina, ametlers.
Com a senyal de protesta han llançat al terra una càrrega de mandarines ja que afirmen no els val la pena vendre. A més els manifestants portaven pancartes que deien frases com "Camps+ Maritina= llauradors en la ruïna", "con el vino me arruino" o "Volem viure dignament del nostre treball."
Els llauradors han entregat al secretari autonòmic d'agricultura un escrit on lamenten que la Generalitat està "deixant morir el sector" i en canvi dona suport a la banca o la indústria automobilística i que els tres documents aprovats per la Generalitat en els últims 13 anys ( Llibre blanc, plan millorar i fòrum agrari) "només serveixen per donar suport a empreses que han enfonsat el sector amb les seues pràctiques" i que en els pressupostos de la Generalitat només es dedique un 0'8% a l'agricultura i ramaderia.

No hay comentarios: