miércoles, 3 de diciembre de 2008

La Cambra de Comerç molesta amb la Generalitat per la seua postura amb l'indústria ceràmica


El president de la Cambra de Comerç de Castellón, Salvador Martí, s'ha mostrat molt dolgut per la postura que ha pres la Generalitat respecte a la crisi en el sector ceràmic.
Segons afirma l'ajut econòmic que sel's podia oferir era "molt limitat", però que "una vegda s'ha ajudat al tèxtil, al calcer i al joguet; costaa ben poc oferir ajuts al sector ceràmic".Per a cabar dient que ni "castelló ni els empresaris es mereixen això"ja que en aquesta situació difícil és quan es necessiten les ajudes i a un sector de tal importància per a Castelló com és la ceràmica "ni el nombren".
Per altra banda Martí es mostra preocupat per la situació actual degut a que "molts dels que ara s'han quedat sense feina feia poc que havien començat a treballar i no tindran ingressos i molt pocs recursos". No obstant la Cambra possarà tot el seu interès i els seus esforços en desenvolupar "mesures per a aumentar les exportacions" però recorda les limitacions: " existen muchas limitaciones para tomar medidas aduaneras o monetarias, ya que éstas son competencias de la Unión Europea". Mostrant així la seua preocupació: "si no tenemos materias primas, el endeudamiento es muy importante y los bancos no dan ayudas urgentes a las pymes, vamos a destruir pronto el tejido de la provincia, y recomponerlo resultará muy difícil"

No hay comentarios: